Jeg har været massør siden 2016, jeg har en pæn række af forskellige typer arbejdspladser bag mig.

Disse erfaringer hjælper mig meget i min tilgang til at behandle smerter, da jeg jeg både har haft hårdt fysisk arbejde i eksempelvis rengøringbranchen, siddestillede arbejde som programmør, konsulent og stående arbejde fra min tid som tankpasser.

Jeg er en dygtig massør, jeg er god til at sætte mig i andres sted, jeg er god til at forstå smerte og at den er unik fra person til person.

Jeg god til, at fange hvad smerten kommer af, og hvad der skal til for at fjerne eller lindre den.

Til at lindre smerter og forstå hvorfor de opstår, benytter jeg min faktuelle side, jeg søger svar, så jeg ikke står i situationer hvor jeg giver vævende forklaringer.

Jeg vil hellere melde ud, at det ved jeg ikke, og der efter søge svar.

Jeg er meget talende, tænkende, reflekterende omkring de emner som jeg møder i hverdagen, jeg har via mig egen process igennem livet erhvervet mig dyb indsigt i hvordan vi fungerer som individer.

Mine behandlings metoder:

Jeg er stadig i gang med at raffinere mine metoder, det tror jeg ikke man bliver færdig med, lige nu pionerer jeg en del indenfor, hvad bindevævet har af betydning for vores bevægelse og smerter.

For mange af de smerter, som almindelig massage ikke helt kan få bugt med, eller hvor det tager mange behandlinger, før smerten er lindret, så er det i de mange tilfælde bindevævet som er blevet hårdt og derfor forsager smerter.

Der udover benytter jeg de massage teknikker som jeg via certificerede uddannelser har lært, Det som er hovedingredienssen er Fysiurgisk massage, tryk teknikker stræk.

Jeg benytter cupping i mine behandlinger, jeg spørger selvfølgelig først, da de hårde cups efterlader et sugemærke.
Jeg benytter både fingre og bløde cups til at blødgøre hårdt bindevæv, som er skyld i smerter i både hud og musklerne som bindevævet sidder på.

Jeg masserer i dybden, men respekt for dine grænser, imens jeg lytter til hvad du, mine fingre mærker i dine muskler og dit væv.
Man skal ikke ligge i et smerte helvede for at det virker, for der er mange metoder som er effektive hvor smerten er lav, men jeg kommer ikke udenom, at der er smerter forbundet med dybdegående massage.

Det er vigtigt at man kan være i smerten, både mentalt men også fysisk så kroppen er afslappet.
Derfor er det vigtigt at der kommunikeres omkring smerte niveau i løbet af massagen.

Wall of Knowalge

  • 2016 – Fysiurgiskmassør
  • 2016 – Triggerpunkter
  • 2016 – Spændingshovedpine
  • 2018 – Muskelterapeut
  • 2018 – Skadeterapeut
Hjem 2287 8987 Booking