Lænden

(Behandlings tid 45 – 60 min.)

Lændens områder er de nederste rygmuskler, i nogle tilfælde er sæde musklerne også påvirket eller skyld i smerterne, og det er ikke altid at man kan mærke det.

Smerter i lænden kan trækker op af i mod hovedet, men smerterne kan også trækker ned af i mod benene.

Dette kan skyldes at man har lavet et vrid i kroppen så smerten fra nedre del af ryggen trækker igennem sædemuskel og helt ned til læggen.

Grundet sidde stillinger kan smerte punktet være lokalt, det er ikke altid, at en smerte stråler andre steder hen i kroppen.

Den nedre del af ryggen er sårbar, fordi rygsøjlen står alene og bliver ‘kun’ støttet af de større muskler(1) som vedhæfter der, vrid fra arbejdstillinger eksempelvis rengøring eller tunge løft, hvor man glemmer at bøje knæene kan give skader, det tager tid for kroppen at komme sig.

Musklerne bliver spændte, her kan massage lindre,d så kroppens healingproces ikke er så smertefuldt, samt at ved at få blødgjort musklerne er det nemmere at bevæge kroppen normalt som også øger helings process.

Det samme gør sig gældende hvis smerterne trækker opad, her det højst tænkeligt de siddende arbejdstillinger, men kan også satamme fra løft, airbedstillinger hvor arme længe holdes i yderpositioner.

Behandling

Ens for begge

Book tid

 
(1) Latinske navne forklaring af muskel sammenhænge ved nedre ryg text på vej…

Hjem 2287 8987 Booking