Det har virkelig været lidt af en nemesis ting, da jeg i starten af året valgte at selv styre bookinger.

Jeg benyttede et online system som kostede 375 om måneden, det virkede ganske ubemærket, dag havde det nogle små fejl som jeg ikke helt kunne leve med, samt at min IT nødrede side ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke kunne få et engelsk frontend (bruger siden) interface.

 

Så jeg kastede mig ud i WordPress Saloon Booking, som var nemt at sætte op, og så ret så flot ud, men der var en del kodning problemer, som gjorde at det dagligt holdt op med at virke indtil jeg havde genindlæst betalings koden.
Det kørte meget langsomt, det gjorde så hele hjemmesiden, den sneglede sig afsted, så jeg valgte at skifte web udbyder, og det gav fart på siden.
Oven i det så havde jeg løbende klienter som troede de havde booket, da den sidste knap til godkendelse gav ingen mening og sad kilometer nede af siden, og mange fik aldrig trykket på knappen, så booking blev ikke registreret

 

Saloon Booking røg ud, og Bookly blev integreret
Til at starte med havde jeg forkastet det, da det er ret komplekst at sætte op, samt at der var ingen danske oversættelser, men da jeg i løbet af de først 6-7 måneder af året havde kæmpet mig igennem flere WordPress booking systemer, var jeg betydeligt bedre rustet end første gang jeg afprøvede det.

Det blev en susces, booking førløber nemt og smertefrit, og i meget få og overskuelige steps.

Dog har der været en lille skygge foran solen, da efter en update så virkede mobil Chrome browsere pludselig ikke med bookingsystemet.
Efter lidt mail korrespondance frem og tilbage med udvikler, så skinner solen igen på Soul X.

Jeg tør godt love at jeg ikke laver om på booking langt ud i fremtiden, og jeg beklager ulejligheden som det har forsaget mine klienter.

Bedste hilsner

Jan Hansen

 

 

Hjem 2287 8987 Booking