Så løber 2019 på sin sidste måned, jeg er lidt senere ude med den her årlige mail/opdatering end jeg have i tankerne, men det har sin naturlige årsag.

Jeg fik mig nemlig en fin ny toværelses lejlighed d. 1/11-19, som jeg har brugt tid på at indrette, jeg glæder mig så meget til at sidde på den store terrasse til sommer.

Det går det godt her i den lille klinik, og der her været flere højdepunkter igennem året, lige fra mine første ferier i lang tid, som blev afholdt ude i det store Europa, til at knokle mig igennem forskellige bookingsystemer og deres udfordringer, for at lande på den version som rent faktisk holder hvad der loves, samt er nemt og simpelt at benytte.

Men også i det faglige hvor jeg nu arbejder en del med huden, som har stor betydning for mange af smerterne i kroppen, bindevæv/facier er noget som jeg er dykket dyb ned i og vil lave nogle opslag omkring nu hvor min bolig situation er på plads.

Klink i fremgang

Jeg er er meget stolt og taknemmelig for at kunne vise en flot fremgang i forhold til sidste år, samt at jeg har skruet ned for min aften kørsel, og at der er kommet flere i klinikken.

Planen for 2020 er enten at komme helt af med kørsel, eller kun at have eksempelvis onsdagen med de faste klienter jeg har der.

Tusind tak for al opbakning og for at anbefale mig, jeg glæder mig til forsat at kunne hjælpe i fremtiden.

Åbningstider 2020

Nu hvor jeg har et godt billede over besøgene i klinikken, så kan jeg se at onsdage er ikke den dag hvor jeg ser flest klienter, så fra d. 1/1-20 prøver jeg at holde onsdags lukket, men telefonen er åben i tilfælde af, at der er akut behov for behandling.

Åbningstiderne for 2020 kommer til at se sådan her ud, det er stadig på tegnebrættet så ændringer kan forkomme når jeg opdaterer hjemmesiden.

 

Mandag 9:00 – 19:00
Tirsdag 9:00 – 18:00
Onsdag Ring ang. behandling
Torsdag 9:00 – 18:00
Fredag 9:00 – 19:00
Lørdag 11:00 – 16:00

Jeg har kikket på hvornår der kommer klienter, den tidlige mandag og fredag, som klinikken kører med nu, viser mig at kl. 8 er der ikke mange som booker, men fra kl. 9 er der flere, så at kunne booke online kl. 8 stopper fra d.1/1 men det udelukker ikke at der kan aftales en dag kl. 8, det skal dog gøres i forvejen via telefon eller i klinikken.

For at passe på mig selv. så vil det stadig være sådan at jeg møder ind til den første behandling, eller senest kl. 13:00 og de dage hvor der ikke er sene bookinger så vil jeg lukke tidelig og gå hjem.

Jeg har i den forbindelse sat på hjemmesiden “Dagens ledige tider” den vises også når man kikker på ‘Åbningstider’ så her kan du nemt se om der er tid til dig på dagen.
Det er noget som opdateres manuelt, samt at der i bookingsystemet er sat to timers magen på, hvor du eksempelvis ønsker en booking kl. 12:00 ikke kan booke den kl. 11, det betyder at du enten skal sms’e eller ringe og høre om den tid er ledig.

Booking system

Booking systemet har nu kørt upåklageligt i mere end en måned, jeg har filet lidt kanter af, til rettet e-mail beskedder, og opsat SMS påmindelse.
Det skal lige nævnes at mine påmindelser og beskæftigelsen er begyndt at lande i jeres spam-mapper, jeg prøver løbende at finde et emne som ikke trikker spamfiltrert, men det er ikke sikkert jeg kan finde de gyldne ord, så modtager du ikke mails fra mig, check mappen med frasorteret mails

Ny briks

Den nye briks er nok den bedste indvistering jeg til dato har gjort, man ligger ret godt på den, og mine arbejdsstillinger er blevet betydeligt bedre, da briksen kan hæves og sænkes.
Den gør det også muligt for mig at lave flere stræk, b.la. af nedre ryg.

Bindevæv/facier

Som en del klienter har opdaget, har jeg taget fat i huden, og hvilken indvirkning den har smertemissægt.

Vores bindevæv kan blive så hårdt at det giver smerter i musklerne, dette er noget jeg via selv studie,  er igang med at blive klogere på og i løbet af 2020 vil der komme mere info omkring dette, jeg tænker at jeg laver lidt artikler omkring det, med de fakta jeg selv kan læse mig frem til, og få med i behandlingen.

Priser

Jeg justerer på priserne, der er de små ting som er grundene, såsom huslejen, der stiger lidt, de flere gange frem og tilbage imellem vaskemaskinen og klinikken, sms omkostninger ol, men den egentlige grund er at kontanter er blevet til besvær, specielt med de priser jeg kører nu, for jeg løber tør for tiere og enkroner, så jeg har valgt at runde op.

Priser 2020
 Minutter Kr.
 30 300,-
 45 400,-
 60 500,-
 75 600,-
 90 700,-

 

Glædelig jul og godt nytår

Jeg holder lukket fra d. 24/12-19 til og med d. 2/1-20.

Jeg holder åbent d. 23/12 og der er i skrivende stund stadig nogle ledige tider.

Så er der bare tilbage at ønske dig en god jul og et godt nytår.

Hjem 2287 8987 Booking